Jobba hos oss –
öppna positioner

MastIT Group har ett nästintill konstant behov av att rekrytera och addera ytterligare kompetens och erfarenhet till vår redan stora och erfarna organisation. Vi erbjuder både mera fasta arbetsplatser på våra olika etableringar, men många av våra olika arbetsområden kräver även att våra team behöver vara ute på installationer av kommunikationsutrustning och nätverk runt om i främst Sverige.

Just nu söker vi exempelvis:

Projektledare

Projektör / nätdesigner

Installationstekniker

Drift- & underhållstekniker

Certifierad mastinstallatör

Rof-top installatör

Inomhus installatör

Elinstallatör

Specialist inom telekom & installation

MastIT Group kan erbjuda kompletterande utbildning och kompetensutveckling för att du skall kunna växa med oss som installationspartner till några av Nordens mest krävande och kunniga kunder.

Tveka inte att kontakta oss om du vill börja arbeta i en av branschens snabbast växande företagsgrupper. Vi satsar hårt för att fortsätta att erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalitet och service – därför söker vi just dig som vill vara en viktig teammedlem i vår framtida framgång.

Spontanansökan – du som har erfarenhet inom mobila installationer, fiber, säkerhetsnät eller telekombranschen. MastIT Group växer kontinuerligt och har löpande behov av att förstärka och komplettera vårt redan starka team med ytterligare resurser. Har du erfarenhet av exempelvis installation, projektledning, inköp, lager/logistik, drift- & underhåll av 5G eller andra mobila system, kommunikationsnät och IT-nätverk så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Kontakta oss på telefon +46 76 000 16 40 eller på email rekrytering@mastit.se så kan vi se hur just du kan bli en del av MastIT Teamet och vår framtida tillväxtresa!