Ny i arbetslivet – ansök om en 30 veckors utbildning för att börja jobba hos oss

maj 3, 2023

Om du snart avslutar din gymnasie- eller yrkeshögskoleutbilding och/eller är tillfälligt arbetslös finns möjligheten att ansöka om en 30 veckors utbildning inkl 15 veckor praktik hos MastIT Group.

Tillsammans med en samarbetspartner kan MastIT erbjuda dig som praktiskt lagd, brinner för hårt arbete och som är nyfiken på jobbet som installatör inom 5G eller telekom en möjlighet som kan leda till en fast anställning. Arbetsmarknadsutbildningen innehåller exempelvis en grundutbildning (heta arbeten, fallskydd, ESA, dokumentation mm), fiber installationskunskap, larmövervakning & säkerhetssystem, kommunikationsnät och grundläggande kunskaper inom radio- & mobilmast installationer. Utbildningar startas löpande och vi ser till att du har goda möjligheter att erbjudas arbete hos på MastIT Group.

Kontakta gärna oss på info@mastit.se så kan vi berätta mera och hjälpa dig att ansöka om plats vid nästa utbildningsstart. Efter genomförd utbildning är chansen stor att du kommer erbjudas anställning som ”Certifierad Mast-, Fiber- & Telecom Installatör” på MastIT Group.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *